Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;

Είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, είτε πάμε στην πλατεία είτε όχι. Είμαστε όλοι σαλταρισμένοι, είτε είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, είτε ιδιωτικοί, είτε επιχειρηματίες είτε αυτοαπασχολούμενοι.

Τα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου και οι αποσπασματικές κινήσεις του οικονομικού επιτελείου μας φέρνει ζάλη.

Ακόμα μεγαλύτερη ζάλη όμως μας φέρνει όμως η ανικανότητα των πολιτικών μας. Αυτών, ναι αυτών που εξ' αιτίας τους φτάσαμε εδώ. Φταίνε όχι μόνο για τον δρόμο που μας οδήγησαν τα τελευταία 30 χρόνια αλλά και σήμερα που ακόμα σκέφτονται την καρέκλα τους και φοβούνται το πολιτικό κόστος. Με αυτόν τον φόβο οδηγό ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχουν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση για να βγάλουν από το τέλμα την Ελλάδα. Μόνο εισπρακτικά μέτρα και καμία ουσιαστική περικοπή δαπανών. Ακόμα τα χρήματα του Δημοσίου πετιούνται από το παράθυρο, ακόμα οι επιτήδειοι τρώνε με χρυσά κουτάλια, ακόμα δεν έχουν κλείσει άχρηστοι οργανισμοί, ακόμα δεν έχουν γίνει μετατάξεις στο Δημόσιο.

Τι σκατά γίνεται με αυτή την κυβέρνηση και τους υπουργούς της; Εκτός από το υπουργείο οικονομικών δουλεύει κανένα άλλο υπουργείο προς την κατεύθυνση της περιστολής των δαπανών;

Η μόνη δαπάνη που έχει περισταλεί για τα καλά είναι η πληρωμή των προμηθευτών του Δημοσίου. Αυτό ξέρουν καλά να το κάνουν οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες επιχειρήσεις και στην ανεργία τους υπαλλήλους της.

Δεν μας πείθετε, πάρτε το χαμπάρι.

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ

ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου