Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;



Η χτεσινή έντονη διαμαρτυρία των αγανακτισμένων πολιτών στην βουλή με την αποδοκιμασία των βουλευτών μας έδειξε περίτρανα πως το πολιτικό σύστημα μαζί με το σύστημα των ΜΜΕ είναι πιο σάπιο απ' ότι φανταζόμαστε.

Η αντίδραση των βουλευτών (ειδικά δε τα λόγια του Πάγκαλου) όπου διαμαρτύρονται και "αηδιάζουν" για τον τρόπο που τους φέρθηκαν οι πολίτες μας δείχνει πόσο αναιδείς, πόσο ανήθικοι και κυρίως πόσο αμετανόητοι είναι.

ΑΥΤΟΙ που έφεραν τον τόπο σε αυτό το σημείο
ΑΥΤΟΙ που είναι 100% υπεύθυνοι για την σημερινή απελπιστική κατάσταση της χώρας
ΑΥΤΟΙ που διέφθειραν, έκλεψαν, είπαν ψέματα

Αντί να κατεβάσουν το κεφάλι και να μην πουν κουβέντα αυτοί διαμαρτύρονται!!!!

..και από δίπλα τα φιλαράκια τους, τα ΜΜΕ να καταδικάζουν με τον τρόπο τους και να τους προβάλουν κιόλας.

ΡΕ αυτοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα!!!

Η αποδοκιμασία που έγινε χτες είναι μόνο η αρχή. Ο κόσμος είναι πλέον πραγματικά αγανακτισμένος και προσωπικά θα περίμενα χτες να κάνει και χειρότερα.

Αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο ώριμος.

Γιατί έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι το πολιτικό σύστημα όπως το ξέραμε έχει καταρρεύσει.
Γιατί ξέρει ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσει κανένα από αυτούς του αλήτες.

Μέχρι σήμερα όλα αυτά τα κοπρόσκυλα της πολιτικής στήριζαν την εκλογή τους στις πελατειακές σχέσεις. Στις επόμενες εκλογές ποιός θα βγει στον δρόμο να υποσχεθεί ρουσφέτια, διορισμούς, κλεψιές και λαμογιές; Πείτε μου ποιος θα το κάνει και δεν θα φάει όχι γιούχα αλλά ξύλο;

Έτσι όλοι αυτοί οι ντενεκέδες που έχουν χάσει το χαλί κάτω από τα πόδια προσπαθούν να επικαλεστούν τον θεσμικό τους ρόλο και την εκλογή τους για να αποφύγουν την αποδοκιμασία. Μόνο που αυτά δεν πιάνουν τώρα. Γιατί ο λαός έχει ξυπνήσει για τα καλά. Γιατί έχει καταλάβει τον ρόλο τους και δεν τους θεωρεί σε καμία περίπτωση αντιπροσώπους του.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ

Η διαμαρτυρία των αγανακτισμένων μπορεί να δώσει ελπίδα, προοπτική. Γιατί λειτουργεί σωστά, γιατί δείχνει ότι όταν ο λαός ξυπνήσει από το μεθύσι του ρουσφετιού μπορεί να δει τα πράγματα καθαρά.

Το hangover τελείωσε. Τώρα είμαστε νηφάλιοι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου