Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

Αγαπητοί πολιτικοί

Οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αγανακτισμένοι. Δεν έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη απέναντι στους Βουλευτές και όλο το πολιτικό σύστημα και φυσικά δεν τρέφουν και καμία υπόληψη ή σεβασμό.

Ακόμα και αυτοί που ωφελήθηκαν, που πήραν το ρουσφετάκι τους, ακόμα και αυτοί είναι αγανακτισμένοι γιατί συνειδητοποίησαν ότι ένω αυτοί ωφελούνταν για να δώσουν την ψήφο τους, οι Βουλευτές όχι μόνο έτρωγαν τα 1000πλάσια για πάρτι τους αλλά και τα φόρτωναν στις πλάτες του λαού αδιαφορώντας για την βιωσιμότητα της χώρας. Επιπλέον, ακόμα και οι ωφελημένοι βγαίνουν από τα ρούχα τους όταν ανακαλύπτουν ότι τελικά κανείς από αυτά τα λαμόγια δεν δούλεψε πραγματικά γι' αυτό που εκλέχθηκε πάρα μόνο για την τσέπη του και την επανεκλογή του.

Πρέπει λοιπόν να το πάρουν χαμπάρι όλοι οτι από εδώ και πέρα ή δεν θα κυκλοφορούν στον δρόμο ή αν κυκλοφορούν θα κινδυνεύουν να βριστούν, να γιαουρτωθούν, να προπηλακιστούν.

Και είναι η μόνη  φορά που ο κόσμος δεν τους λυπηθεί όχι μόνο ως θεσμούς αλλά και ως ανθρώπους. Γιατί και η ανθρωπιά έχει και τα όρια της.

Μόνο εάν κλειστούν στην Βουλή, στρώσουν τον κώλο τους κάτω και δουλέψουν όλοι μαζί, πραγματικά και αρχίσουμε να βλέπουμε αποτελέσματα μόνο τότε θα τους επιτραπεί να ξεμυτίσουν. Έχουν μια μοναδική ευκαιρία να περισώσουν και το πολιτικό τους σύστημα αλλά και την δική τους αξιοπρέπεια. Περιμένουμε να δούμε αν θα το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου