Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΛΗ

Το μεσοπρόθεσμο είναι προ των πυλών και θα ψηφιστεί γιατί είναι ο μόνος δρόμος απέναντι στην χρεωκοπία. Επειδή η χρεωκοπία είναι το χειρότερο σενάριο όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να ψηφιστεί. Ακόμα και αυτοί που δηλώνουν εναντίον του αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει κίνδυνος να μην ψηφιστεί θα τρέξουν να το ψηφίσουν (βλέπε Σαμαράς). Όσοι δηλώνουν εναντίον του το κάνουν εκ του ασφαλούς.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι το μεσοπρόθεσμο, αυτό πάει θα γίνει. Το θέμα είναι ότι τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου είναι τόσο επαχθή που θα βογγήξουμε όλοι δυνατά.

Όλα αυτά γιατί; Επειδή η γ@@@@η η κυβέρνηση δύο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει καμία, μα καμία, κίνηση να μειώσει τις δαπάνες του κράτους.

  • Μείωση δαπανών σε τομείς που είναι παντελώς άχρηστοι για το κοινό και έχουν δημιουργηθεί μόνο και μόνο για το φάγωμα του Δημοσίου χρήματος από τους επιτήδειους. 
  • Μείωση των δαπανών της καθημερινότητας του Δημοσίου με έλεγχο του τι αγοράζουμε και πόσο.
  • Κλείσιμο των άχρηστων υπηρεσιών και μετάταξη των υπαλλήλων σε τομείς που θα φανούν χρήσιμοι στο κοινό καλό
  • Δραστική μείωση των υπέρογκων μισθών δημοσίων υπαλλήλων
  • κ.α. ......Η λίστα μπορεί να είναι ατέλειωτη
Αυτή η ατολμία της κυβέρνησης να αγγίξει το κράτος τέρας και τις τερατώδεις δαπάνες του έχει φέρει τους πολίτες στο απροχώρητο.

Και ποιοι το πληρώνουν;

Οι μικροεπιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που χάνουν τις δουλειές τους και οδηγούνται στην απόγνωση.

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ;

ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ;

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ


1 σχόλιο: