Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ! ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

Μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2011 επιβεβαιώνονται οι φόβοι όλων των Ελλήνων ότι ακόμα "δεν είδαμε" τίποτα.

Το σεξ θα συνεχιστεί με το ΦΠΑ 23% για την βαζελίνη και επειδή δεν θα έχουμε λεφτά να την αγοράσουμε θα βάζουμε λίγο σάλιο αν μας έχει μείνει. Γιατί όπως λέει ο σοφός λαός "δεν έχουμε σάλιο" και το λέει γι' αυτή ακριβώς την περίπτωση.

Ο κυβέρνηση βολοδέρνει και ξεχνά μονίμως ότι το πράγμα σηκώνεται με ανάπτυξη ταυτόχρονα με την μείωση των δαπανών και εξορθολογισμό των φόρων. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι σαν το πέος, για να σηκωθεί χρειάζεται και μια ωραία γυναίκα απέναντι (η ανάπτυξη που πάντα είναι ωραία) αλλά η οποία ταυτόχρονα να είναι και sexy (μείωση δαπανών και εξορθολογισμός των φόρων).

Για να σοβαρευτούμε: Ο κόσμος κυκλοφορεί με σκυμμένο το κεφάλι, με διαλυμένο το ηθικό, με μαύρες σκέψεις και χωρίς προοπτική. Κανένα φως στο βάθος του τούνελ.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν άνεργοι με ελάχιστες προοπτικές να ξαναβρούν δουλειά. Σε μια τέτοια κατάσταση ακόμα και 6 μήνες ανεργίας θα τους εξοντώσει.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ιδιαίτερα οι νέοι, αυτοί που δεν πρόλαβαν να κάνουν "μπαγιόκο" πάνε ολοταχώς για κλείσιμο με ακάλυπτες επιταγές στην πλάτη, χρέη κ.ο.κ

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα μόνο που τουλάχιστον δεν χάνουν την δουλειά τους αλλά βιώνουν σοβαρή μείωση των εισοδημάτων τους (μεταξύ μας δεν τους λυπάμαι μια και ανήκω στην προηγούμενη κατηγορία).

Έτσι η μόνη προοπτική που μας έμεινε είναι ότι το 2012 θα έχουμε ανάπτυξη.

Μα ρε πρωθυπουργάρα μου τι να την κάνω την ανάπτυξη το 2012 αφού θα έχω ήδη εξοντωθεί το 2011 και δεν θα μπορώ να σηκώσω κεφάλι ούτε σε 10 χρόνια.

Γαμηθήκαμε παιδιά. γαμηθήκαμε τελείως

Απελπισία πλήρης. Προοπτική μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου