Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ..

Όλοι το ξέρουμε κανένας δεν το ομολογεί

Το ΚΚΕ μας τα έχει πρήξει και το κάνει για ιδιοτελείς λόγους και όχι για λόγους ιδεολογίας. Για να συντηρεί τα κεκτημένα, τις αμοιβές των στελεχών, την ματαιοδοξία των ηγετών ταλαιπωρεί το 7-10% του λαού σε απεργίες, διαδηλώσεις, φυλλάδια, ρεμπέτικες βραδιές κ.α.


Βγαίνει στην τηλεόραση και ενώ έχει επιχειρήματα (η κρίση έγινε για να πάρουν τα λεφτά τους οι τράπεζες και να κατακτήσουν τον κόσμο οι πολυεθνικές) μετά χύνει την καρδάρα με το γάλα όταν δεν έχει να προτείνει δράσεις στο μέτρο του εφικτού λύσεις που να αποδέχεται ο κοινός νους.

Ο παπάρας (κατά τ' άλλα) Λαζόπουλος καλά το είπε...έχουν αντιπροσωπεία εδώ αλλά έκλεισαν τα εργοστάσια σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Τι να κάνουν κι αυτοί, αντί να πουλάνε κομμουνισμό που τέλειωσε πουλάνε άλλα πράγματα για να επιζήσουν.

Βέβαια οι ίδιοι, είναι κοινό μυστικό, εκτός του ότι είναι επιχειρηματίες αποτελούν και τους χειρότερους εργοδότες. Όλοι ξέρουν ότι οι εργαζόμενοι στην τυποεκδοτική στον 902 στον Γερμανό και στο κόμμα πληρώνονται πολύ λιγότερα από αυτά που διεκδικεί το ΠΑΜΕ. Άσε δε οι απολύσεις που πάνε σύννεφο.

Κι εδώ είναι το μεγάλο θέμα. Αν τους ρωτήσεις θα σου πούνε ότι μέσα στο περιβάλλον του καπιταλισμού που ζουν πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες για να επιζήσουν και ΜΕΤΑ να τον ανατρέψουν. Επίσης θα σου πούνε ότι είναι θύματα επίθεσης του συστήματος ενώ δεν θα σου πούμε ότι πάνω από τις μισές εφημερίδες της Ελλάδας τις τυπώνουν αυτοί, δεξιές αριστερές, όλα.

Ρε πούστη μου, είμαστε όλοι πιο χαζοί και από τα λάχανα;

Γιατί δεν τους παίρνουμε με τις πέτρες;

Ε;

Άντε να δω το ΠΑΜΕ να είναι με ντουντούκες έξω από την τυποεκδοτική και τον 902 και θα το βουλώσω απαξ δια παντός

και για να εδραιώσω αυτά που λέω αντιγράφω από το fimotro

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ 902...

Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι δύσκολοι είναι. Παρόλα αυτά υπάρχει συγκεκριμένο κόμμα, της αντιπολίτευσης που παραμυθιάζει το κόσμο με τις αγνές προθέσεις του και διαρρηγνύει τα ιμάτια του πως μόνο η λαϊκή επανάσταση μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό. Ο λόγος για το ΚΚΕ, το "Σπίτι του Λαού". Από την Τετάρτη, το...
κανάλι του 902, συγκαλεί συνελεύσεις και ανακοινώνει απολύσεις στους εργαζόμενους, οι οποίες θα ξεκινήσουν από 1 Δεκέμβρη. Ο ακριβής αριθμός τον απολυόμενων παραμένει άγνωστος. Στους διαδρόμους του καναλιού τα ποσοστά κυμαίνονται από το 30-60%. Οι εργαζόμενοι όμως δεν είναι ποσοστά, είναι άνθρωποι με οικογένειες, υποχρεώσεις και χρέη.
Το χειρότερο όλων είναι ότι όταν η διεύθυνση συγκάλεσε συνέλευση μόνο τον κομματικών στελεχών για να ψηφίσουν υπέρ ή κατά των απολύσεων, όλοι πλην ενός των κομματικών ψήφισαν υπέρ. Η κίνηση αυτή δείχνει το ξεκάθαρο ποιόν των σημερινών αριστερών. Το "Σπίτι του λαού" που νοιάζεται για την ευημερία, την ισότητα και με πράξεις απαντά στην "αντιλαϊκή" πολιτική της κυβέρνησης με απάντηση τις "φιλολαϊκό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου