Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!!! ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...

Σύμφωνα με δημοσίευση του fimotro η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο ώστε "ελεγκτικές εταιρείες και τα μεγάλα λογιστικά γραφεία θα αναλάβουν έναν ρόλο παράλληλο με εκείνο των εφοριών, για την απόδοση στο Δημόσιο βεβαιωμένων οφειλών, με έμφαση στη δεξαμενή των 30 δισ. ευρώ των ληξιπρόθεσμων, εκ των οποίων εισπράξιμα είναι πολύ λιγότερα."

Όλα καλά ρε παλικάρια αλλά οι 15.000 (!!!) υπάλληλοι των εφοριών τι διάολο δουλειά κάνουν και χρειάζεται να πληρώσουμε κι άλλους να κάνουν την δουλειά τους;

Να πούμε ότι οι εφορίες δεν έχουν αρκετό προσωπικό; Να πούμε ότι οι υποθέσεις είναι τόσο πολλές που 15.000 άτομα δεν μπορούν να τις διαχειριστούν;

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ
 
ΤΩΡΑ είναι η περίοδος που η κυβέρνηση πρέπει έμπρακτα να αποδείξει ότι θα περικόψει δαπάνες βάζοντας τους χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους να δουλέψουν πραγματικά χωρίς να χρειάζεται να προσλάβουμε stage ή να αναθέσουμε σε εργολάβους.

ΤΩΡΑ είναι η περίοδος που οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να αποδείξουν ότι είναι άξιοι του μισθού τους και βάζουν πλάτη να σηκώσουν την χώρα ψηλά από τα δεινά που οφείλονται σε μεγάλο μέρος από την δική τους αναποτελεσματικότητα.

ΤΩΡΑ είναι η περίοδος να δούμε ποιος είναι πράγματι σοβαρός και βάζει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το προσωπικό του συμφέρον

ΤΩΡΑ είναι η περίοδος να δούμε αν οι πολιτικοί μας έχουν τα απαιτούμενα αρχίδια.

Η λογική "άστους αυτούς στην άκρη αφού δεν δουλεύουν βρε αδελφέ, ας πάρουμε άλλους να μας κάνουν την δουλειά.." είναι ανεπίτρεπτη σήμερα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι υπάλληλοι του υπ. οικονομικών πληρώνονται με μισθούς σχεδόν διπλάσιους του μέσου όρου.

ΚΑΙ θα πλουτίζουν ΚΑΙ θα κολοβαράνε ΚΑΙ θα παραμείνουν διεφθαρμένοι ΚΑΙ θα πληρώνουμε άλλους να κάνουν την δουλειά τους!

15.000 εφοριακοί κύριε Βενιζέλε πρέπει να δουλεύουν όχι 8 αλλά 10 ώρες τη μέρα χωρίς υπερωρία για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα για τα οποία είναι συνυπεύθυνοι.

15.000 εφοριακοί κύριε Βενιζέλε όχι μόνο φτάνουν, αλλά και περισσεύουν  για να εισπράξουμε τις οφειλές των Ελλήνων φοροφυγάδων.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ


ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΛΑ

ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΡΕΞΤΕ, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ, ΔΙΩΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου