Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ!

Όχι δεν είμαι προβοκάτορας με τον παραπάνω τίτλο. Θεωρώ ότι η σημερινή στάση του Ραγκούση είναι ακριβώς αυτό που λείπει 30 χρόνια από την Ελλάδα και που τώρα το χρειαζόμαστε επιτακτικά.

Ποιό είναι αυτο;

Να πάρει μια απόφαση σωστή η κυβέρνηση και να μην θυσιαστεί στα συμφέροντα των λίγων


Να πάρει μια απόφαση σωστή η κυβέρνηση και να μην σκεφτεί το πολιτικό κόστος


Να ψηφίσει ένα νόμο η κυβέρνηση και μετά να εφαρμοστεί

Όσο κι αν τα παραπάνω φαίνονται αυτονόητα είναι σε όλους μας γνωστό και επίσης αυτονόητο ότι μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις το μόνο στο οποίο ήταν καλές ήταν να εξυπηρετούν μικροκομματικά συμφέροντα, συντεχνίες και κολλητούς.

Το πολιτικό κόστος ήταν πάντα το κριτήριο και το μέτρο για τις αποφάσεις τους.

Το κέρδος ήταν πάντα πίσω από το μυαλό τους για τις αποφάσεις τους

Φτάνουμε λοιπόν σήμερα που όλοι αναφωνούμε ΕΛΕΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ο Ραγκούσης (αυτός με την ψυχρή φάτσα, το παγωμένο βλέμα, την ήρεμη φωνή που σχεδον σε τραμάζει. Αυτός που επέβαλε τον καλλικράτη με το έτσι θέλω μέσα σε λίγους μήνες όταν όλοι το λιβανίζαν για χρόνια και ο χοντρός το ανέβαλε επειδή δεν είχε λέει χρήματα να τον χρηματοδοτήσει. Παπαριές, για να μην στεναχωρήσει τους Δημάρχους και χάσει ψήφους το ανέβαλε) σώζει την αξιοπρέπεια της κυβέρνησης με την σταθερή στάση του απέναντι σε έναν επαγγελματικό κλάδο αγνοώντας το πολιτικό κόστος.

Να το πούμε καλή αρχή; Δεν αισιοδοξώ όταν βλέπω άλλους πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που για τους δικούς τους μικροκομματικούς λόγους αντιδρούν. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει αυτοί τι θέλει ο κόσμος;

ΘΕΛΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ

καλές διακοπές (μου)