Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ

Αντιγράφω από το  http://filotimia.blogspot.com


http://filotimia.blogspot.com/2010/12/12299070.html

 

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

122.990,70 € ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ !!!

Πριν λίγο καιρό γράφαμε ΕΔΩ ότι η κυβέρνηση του μνημονίου πλήρωσε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, 271.831 ευρώ για τηλεπικοινωνιακά τέλη των εφημερίδων, για το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Επανερχόμαστε σήμερα με νεώτερα στοιχεία. Στο υπ’ αριθμ. πρωτ: 24119/2010 έγγραφο της γενικής γραμματείας επικοινωνίας, προς το γενικό λογιστήριο του κράτους διαβάζουμε : ΘΕΜΑ: « Διαβίβαση δικαιολογητικών ευρώ € 122.990,70» Σας διαβιβάζουμε δικαιολογητικά συνολικού ποσού € 122.990,70 (ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ και ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ) , που αφορούν πληρωμή Εκπτώσεων Τύπου του ΟΤΕ, εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων, για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου του 2010.
Μία απλή πρόσθεση μας δίνει το ουχί ευκαταφρόνητο ποσό των 394.821 ευρώ, το οποίο χαρίζει η κυβέρνηση στις εφημερίδες για τα ωραία τους … μάτια. Για τους πολυτέκνους, μισθωτούς, συνταξιούχους και τα λοιπά κορόϊδα Έλληνες πολίτες, λεφτά δεν υπάρχουν.
Τςςς

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΑΙΜΑ" ΚΙ ΟΧΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ

...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Διάβασα την Κυριακή στο βήμα σχετικά με τις κομπίνες που αποκαλύπτονται

στον Οργανισμό Περίθαλψης του Δημοσίου. Λεφτά, Λεφτάααααααα φαγωμένα μέσα από την τσέπη μας. Λεφτά που φάγανε και σκάσανε γιατροί φαρμακοποιοί κλινικές νοσοκομειακοί υπάλληλοι δημόσιοι λειτουργοί. 

 Μια συμμορία που λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα και πλουτίζει από ένα ταμείο που θα έπρεπε να το απολαμβάνουν οι πολίτες ασφαλισμένοι μέσα από αναβαθμισμένες υπηρεσίες και αξιοπρεπείς συντάξεις.

Δεκαετίες ολόκληρες οι καριόληδες πολιτικοί άφηναν το πάρτι να συνεχίζεται και σήμερα ψάχνουμε τα πενηνταράκια στα ταμεία. 

Το χειρότερο όμως είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν τολμά να πιάσει και να "ΠΗΔΗΞΕΙ" χωρίς σάλιο όλους αυτούς που κλέβουν το δημόσιο χρήμα. Για δείτε τι κάνει: (αντιγράφω από το βήμα)

Δύο φαρμακοποιοί του Νομού Ηλείας «χρέωναν» στον Οργανισμό δεκάδες πανάκριβες συνταγές. Στα φαρμακεία τους βρέθηκαν επίσης 48 βιβλιάρια ασφαλισμένων από τα οποία είχαν κοπεί εντολές. Και οι 48 ασφαλισμένοι δήλωσαν στους ελεγκτές του ΟΠΑΔ ότι ουδέποτε έλαβαν τα φάρμακα που τους είχαν χρεωθεί. Ο ΟΠΑΔ κατήγγειλε τις συμβάσεις και επέβαλε χρηματικό πρόστιμο σε κάθε φαρμακοποιό ύψους 10.000 ευρώ.

* Γιατρός από την Ηλεία έκοψε πλαστά παραπεμπτικά εξετάσεων. Οι «ασθενείς» ασφαλισμένοι του Δημοσίου δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα για τις εξετάσεις. Στον γιατρό καταγγέλθηκε η σύμβαση με το Ταμείο και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

* Σε φαρμακείο της Καρδίτσας βρέθηκαν αχρησιμοποίητες σφραγίδες γιατρών και πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις. Ο ΟΠΑΔ έκοψε τη σύμβαση, επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον φαρμακοποιό και έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.

* Σε μεγάλο Διαγνωστικό Κέντρο διαπιστώθηκε ότι στον ίδιο ασθενή χορηγήθηκε επτά φορές το ίδιο πακέτο εξετάσεων. Η σύμβαση με το Ταμείο διεκόπη και το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ.
Δηλαδή ρε γαμημένοι αυτοί έκλεβαν το δημόσιο τα ταμεία μας τα λεφτά μας και τα έκλεβαν χρόνια τώρα κι εσύ τους έβαλες πρόστιμο 3-10.000 ευρώ. Σιγά μην σκίσουμε κανένα καλσόν. Αυτά τα λεφτά ρε ελεεινοί καραγκιόζηδες της εξουσίας τα βγάζουν αυτοί σε μια μέρα. Τους κλάσατε μια τρίχα από τ' αρχίδια τους. 
Έτσι κυνηγάμε τους κλέφτες; Έτσι καθαρίζουμε την κόπρο; Έτσι προχωράμε στην εκκαθάριση;
Δίνοντας μπατσάκια στον ποπό για την αταξία που έκαναν;

Γιωργάκη ο κόσμος 'εχει τρελαθεί. Θέλει αίμα!
Θέλει να δει να επιβάλλονται δυσβάστακτα πρόστιμα, θέλει να δει να κλείνουν επιχειρήσεις και να αποσύρονται άδειες άσκησης επαγγέλματος δια παντός. Θέλει να δει ειδικά δικαστήρια να δικάζουν με δίκες εξπρές για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και να τους στέλνουν φυλακή. 
Θέλει ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν θα επιτρέψει να γίνουν τα αίσχη αυτά πάλι. 
Εσείς πάλι με πορδές βάφετε αυγά και το μνημόνιο πηδάει κανονικά την πλειοψηφία των πολιτών. 
Δείτε πόσα λεφτά κλέψανε κι εσείς βάλετε πρόστιμο 3.000 ευρώ:


πριν από την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης χορηγούνταν στους ασφαλισμένους 330.000 συνταγές κάθε μήνα. Η μηνιαία φαρμακευτική δαπάνη του Ταμείου ήταν 25 εκατ. ευρώ. «Τον Νοέμβριο η φαρμακευτική δαπάνη μειώθηκε στα 13 εκατ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των συνταγών είναι γύρω στις 200.000»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=372672&dt=12/12/2010#ixzz17yYv9plJ


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...

Λοιπόν σήμερα θα χρησιμοποιήσω το Blog μου για αυτο-ψυχοθεραπεία

Θέλω να φωνάξω να βρίσω να βαρέσω να σπάσω κ.ο.κ.

Διάβασα πρίν λίγο τα περί σπατάλης της ΕΡΤ

.....Χρυσή «κάνουλα» για την αποµύζηση δηµοσίου χρήµατος αποδείχθηκε η δορυφορική τηλεόραση για την τετραετία 2006-2010 (επί διοίκησης ΧρήστουΠαναγόπουλου), σύµφωνα µε το πόρισµα των επιθεωρητών και ελεγκτών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης...

Ακόμα ρε πούστη μου δεν έχει ανοίξει μύτη. Ακόμα δεν έχει κατηγορηθεί κανένας γαι σπατάλη δημοσίου χρήματος.

Θυμήθηκα τώρα κι εκείνο το site της Βουλής που είχε στοιχίσει 1.000.000€ αντί για 10.000€...
Θυμήθηκα και το κανάλι της Βουλής το οποίο υπάρχει ακόμα

Σιούφααααα τ μ τ μ

Καραμανληηηηηηη σ γ τ μ


Γιωργάκηηηηηη κάνε κάτι, σε λίγο δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις στον δρόμο. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Κάνε κάτι, δώσε μας λίγο κουράγιο, βγάλτα στην φόρα. Μην τα συγκαλύπτεις γιατί αυτό δείχνει ότι κι εσύ τα ίδια θέλεις να κάνεις. Βγάλτα στην φόρα και παρέδωσέ τους στα δικαστήρια

Κι εμείς αν είμαστε σοβαρός λαός θα μαζευτούμε έξω από τα δικαστήρια όταν θα γίνονται οι δίκες και θα απαιτούμε παραδειγματική τιμωρία

Αν υπάρχουμε μέχρι τότε.....γιατί μια δίκη στην Ελλάδα....γάμα τα....

δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε